CONTACTEER ONS

AML Architectuur V.O.F.
Leuvensebaan 220
3220 HOLSBEEK

Tel.: 016/444873
Gsm: 0476/778857
info@amlarchitectuur.be
BWT BE 0818351782

 

Voorstelling

Rationele ruimtes

Gedurende het ontwerp- en bouwproces wordt er steeds gestreefd naar een rationeel ruimtegebruik waarbij creativiteit, haalbaarheid en kwaliteit centraal staan. Er zijn geen beperkingen in de vormgeving en constructie.

Persoonlijk contact

De betrokkenheid van de opdrachtgever is telkens zo groot mogelijk om zo samen te streven naar een maximale belevingswaarde van ruimtelijkheid en comfort binnen het budget.

Uitgangspunt en resultaat

Het uitgangspunt van elk ontwerp is steeds de bestaande situatie. Dat kan een terrein zijn met specifieke eigenschappen zoals afmetingen, reliëf, oriëntatie, maar evengoed een bestaand gebouw met bepaalde kwaliteiten. Het resultaat moet telkens een project zijn waarbinnen iedereen zich goed voelt.

De weg tussen uitgangspunt en het resultaat wordt opgevuld met vrije keuzes die de opdrachtgever maakt zonder iets op te dringen.

U staat centraal

Onze grote troef is dat u gedurende het hele proces van uw project slechts 1 contactpersoon heeft. Hierdoor staat directe communicatie altijd voorop! De controle over alle aspecten van het ontwerp- en bouwproces liggen daarom ook in dezelfde handen.

Cookies en privacy